Är så sjukt trött idag att inte ens en lat...

img_2750 (MMS)

Är så sjukt trött idag att inte ens en latte hjälper! Idag tänkte jag gå och leta efter något att ha på mig på Self Deceptions releaseparty som är på lördag längtar som tusan kommer bli så jäkla kul :D


Älskar verkligen mina nya skor! Nu får snö...

img_8856 (MMS)

Älskar verkligen mina nya skor! Nu får snön försvinna så jag kan använda dom :)


Gottigott

img_0070 (MMS)

Gottigott


En utav mina fina ringar som jag köpte igå...

img_5402 (MMS)

En utav mina fina ringar som jag köpte igår! Idag mår mina ben inte bra kan knappt gå men träningsvärk är bra värk!


Booring!

Usch hur tråkigt kan det vara på jobbet? Svaret är väldigt tråkigt har suttit här hela jäkla dagen och det har inte hänt ett piss kul jobb man har dags att försöka skaffa ett nytt? JA!

Idag efter jobbet ska jag möta upp malle och ståhl så ska vi åka och träna ska bli riktigt skönt länge sen vi träna nu! idag funtar jag på att göra ett benpass men då kommer jag inte kunna gå imorgon och eftersom jag ska vara med nisse imorgon och gå på stan så kanske inte det är det bästa..

Pappa och cicki är i thailand och det betyder att jag är ensam hemma och fy vad tråkigt det är jag vet att jag är beroende av människor men så här mycket trodde jag inte :P varit ensam sen i fredags och har redan tröttnat hur tusan ska jag klara av att flytta? Var annorlunda förut när man hade katterna då kände man sig inte så ensam man kunde ju prata med dom om man ville... men nu sitter jag och pratar med mig själv och det är ju inte lika kul även fast man får vettiga svar ;)

Ne nu ska jag äta lite joghurt, stänga och sen åka och träna!

RSS 2.0