Saknade

Just nu sitter jag är vid datan lyssnar på musik och tänker på alla människor och djur som jag saknar som faan!

Är så jobigt när man känner att livet kan vara så orättvist 2 av dom jag saknar mest är mina katter mina bebisar fick hem en cd skiva med massa bilder på dom för några dagar sen så jag skulle se hur dom har det i sitt nya hem och även fast man ser att dom har det bra så är det så jäkla jobbigt jag vill ju ha mina katter dom är ju mina det är jag som har funnits där sen som var små fått vara med om allt dom har varit med om och så händer något i livet som gör att man tvingas lämna bort även fast man verkligen inte vill och nu kommer det vara någon annan som kommer vara där för dom istället för mig och det gör verkligen ont!

En människa som jag saknar extremt mycket är min moster som gick bort i cancer för lite mer än 6 år sen, den människan var helt otrolig hon var den som höll ihop hela våran släkt det var hon som kom ihåg allt, alla födelsedagar, alla namnsdagar och det var hon som såg till att hela släkten träffades ibland.
Kommer verkligen ihåg dagen jag fick reda på att hon hade fått cancer igen och att denna gången hade det gått för långt för att kunna göra något åt det, kommer ihåg det som att det var igår.. Den dagen var nog värre än dagen jag fick reda på att hon hade gått bort för man visste att det skulle hända men inte när och man visste att det inte fanns något någon kunde göra åt saken.. Från dagen jag fick reda på det och till dagen hon dog gick det mer än ett år så på något sjukt konstigt sätt fick man lära sig att leva med att snart skulle man inte ha en moster längre..
Nej usch cancer är en av dom värsta sjukdomarna man kan få så nu orkar jag inte skriva mer om det..

Sjukis!

Usch jag hatar att vara sjuk hatar att vara hemma det är ju så jäkla tråkigt!
Börjar känna mig lite bättre känns det som förutom att jag tror mitt huvud ska sprängas varje gång jag reser mig upp!
Så vad har jag gjort idag då jo kollat på tv hela jäkla dagen ätit isglass och apelsiner väldigt gott ;)
Varför känner man sig så elak när man är hemma från jobbet? man kan ju inte direkt rå för att man inte mår bra men jag känner mig jätte elak att jag lämnar mitt jobb åt någon annan stackare :/

Fick ett medelande utav min mamma för ett par timmar sen och hon är i barcelona fick jag reda på hon hade överraskat sin man med en weekend för att fira 10 år som gifta, så grattis mammi och Calle!

Och vad gör jag just nu? jag sitter vid datan och lyssnar på Blink 182! får så mycket minnen till alla deras låtar, jag och Malin som 16-17 åringar som hängde med jocke och gänget varje helg och hade så jäkla kul! Malin är nog den av mina vänner som jag har mest minnen med vi har gjort så jäkla mycket tillsammans!

Goderkväll!

Jaha och vad händer en måndags kväll som denna? inte så mycket har kollat på top model och coyote ugly när man kollar på sånna filmer kan man inte hjälpa att man drömmer sig bort och undrar hur livet skulle vara om man bodde i usa och jobba på en bar istället för att bo i sverige stockholm haninge och jobba som receptionist! skulle livet vara roligare? bättre? ingen aning men en ska jag vet är att jag INTE vill jobba som receptionist hela mitt liv har jobbat som det i över 2 år och har redan tröttnat vill inte bli en sån människa som bara går och jobbar för man måste jag vill göra något som jag tycker är kul.. men vad är det? jag kommer ju aldrig på det ändrar mig hela tiden! 1 tredjedel av mitt liv har jag velat bli frisör, den andra tredjedelen ville jag bli förskolelärare och nu är jag inne på min tredje tredjedel och jag tror jag ändrar mig 1 gång i veckan jag har ingen aning längre och det känns piss! varför kan jag inte vara som så många andra människor som vet precis vad dom vill göra!
Nej usch måste sluta tycka synd om mig själv!

Jaha ska jag berätta lite vad som hänt sista tiden då!
Jag min mamma och syster ska börja träna zumba tror vi börjar den 2 februari ska bli riktigt kul träna bort lite fläsk ;) kanske få upp lite kondis med och det skulle jag verkligen behöva! Fick zumba i julklapp av min pappi med så kan träna hemma när jag lärt mig alla jäkla steg! skit svårt...

Ihelgen var jag på middag och Maggan och Classe min kompis Malins mor och far var super mysigt! det var jag malle robin tommy och såklart maggan och classe! vi åt god mat drack och spela rappakalja hela kvällen skit roligt spel! tror jag kom hem typ vid halv 3 haha då har man roligt. Älskar verkligen den familjen <3
Malle är en fantastisk konstnärinna fick en jätte fin teckning från henne i lördags som hon gjort, hon hade målat av ett foto på mig och den var verkligen så otroligt fin och lik! ska lägga upp den så får ni se :)

Ne nu är det dags att hoppa i säng tror jag minsann! 


Gottgottigottgott.

img_0289 (MMS)

Gottgottigottgott.


RSS 2.0