Äntligen Fredag!

Idag är det äntligen fredag!

Den här veckan har jag jobbat på bonnier's bud central väldigt trevligt har det varit ska vara där nästa vecka med, lite annorlunda mot en reception men roligt :)

Iveckan har jag inte gjort så mycket varit på 2 lägenhets visningar det var väldigt kul får se om det blir någon ny lägenhet snart det värsta är ju att båda ska tycka om den och dom två vi varit på har en utav oss tyckt om dom och en inte :P Jag har varit och ätit middag med Ninni med vi åt på Sangria så jäkla god mat hade dom det är en tapas restaurang som ligger vid st.eriksplan vi åt oss propp mätta och drack sangria örsta gngen jag drack det ocg jag tyckte det inte var så gott smaka som kall glögg :P Efter vi ätit åkte vi till slussen och gick i på en pubb och tog något att dricka sen åkte vi hem runt 21.

Idag ska jag bara ta det lungt känner att jag behöver det, men imorgon blir det tatuerinsmässan med Ninni och Jessica :) någon som vill följa med ? :D Ska bli skit kul kanske kommer därifrån med någonting roligt på kroppen :O

Jag har hittat världens finaste skor är kääär! Mocka stövlar från hm 999kr tror nästan jag ska köpa dom är inte så ofta jag blir kär i stövlar ;)

Har beställt lite mer smyckes grejer och köpt saker så jag kan stansa in bokstäver i smycken super kul :D

Jag måste bara få klaga lite! Jag har fortfarande inte fått min iphone och nu börjar jag bli lite sur igår hade det gått 3 veckor och det skulle ta mellan 2-3 veckor och en kompis beställde den ungefär samtidigt som jag och han fick den tidigare i veckan :( tror jag ska ringa och fråga dom vart den är!

Hej hopp gummi snopp!

Miami Vice

God morgon!
Idag är det fredag så sköönt!
Efter jobbet ska jag åka hem till Ninni även kallad Nils och så ska vi fixa till oss inför kvällens party, vi ska på 30 års fest och temat är Miami Vice 2010 hur ska man se ut då? Jag har ingen anning jag har 2 klänningar att välja på båda är svarta tänkte ha på min mycket smycken var och köpte massa armband igår och 1par örhängen. det värsta med festen är att den är i huddinge hur i helvete kommer man hem där ifrån?

Annars vet jag inte vad som händer i helgen kanske middag hos föräldrarna både jag och Niclas har sagt att vi vill komma och äta + att vi har sagt att vi ska ha mys middag bara han och jag, så någon utav våra föräldrar får vänta tills nästa hemg tror jag..

Igår började Nino sin första dag i skolan ska ringa syster sen och fråga hur det gick :) Och idag är Julia och hälsar på hennes nya förskola.

Näe nu ska jag sortera post roligt :D


True Blood

Jag älskar verkligen serien True Blood! såg det nya avsnittet igår så bra!!

Har lite panik här på jobbet har en känsla utav att jag stängde balkong dörren imorse och om jag gjorde det så betyder det att jag stängde ut mina katter där så får skynda mig hem!

Fick precis en avisering från posten till mobilen och hjärtat slog ett litet extra slag för jag trodde det var min nya telefon men nej det vad det ju såklart inte det var grillbestik från miljonlotteriet tråkigt värre!

Jag har världens sötaste syster dotter! i lördags var jag hos min syster och vi va på kalas på dan och när vi satt i bilen på väg hem så ser hon en kille som går på vägen som Nino brukar spela basket med och han är väl kanske runt 15 och då tar hon upp händerna på kinderna och säger ååå guuud vad snygg han är! haha hon är inte ens 4år det börjar tidigt :P


Fredag den 13

Idag är det fredag den 13 undra vad som kommer hända med mig idag?
Nej jag tror inte att det kommer hända något med mig hoppas jag i alla fall :P

Fredag så skönt fast veckan har nått ganska fort ändå :)

Om jag inte ska hitta på något idag funderar jag på att baka bullar mums haha jag låter som en hemma fru :/

Idag ska jag äta kina mat såå gott! har med mig rester sen igår :)

Just nu sitter Niclas på planet på väg till Prag kommer kännas konstigt att vara hemma utan honom på en helg är ju van i veckorna men har aldrig varit ensam på helgerna det är jag som brukar åka bort och lämna honom ensam inte tvärtom..

Näe dags att fortsätta jobba!

Torsdag och dumma naglar

Idag är det redan Torsdag tiden har gått ganska snabbt den här veckan även fast det inte är så mycket att göra på jobbet.

Imorgon åker Niclas till Prag med sina kompisar roligt för honom tråkigt för mig eftersom jag inte får följa med,
så vad ska jag hitta på? imorgon vet jag inte vad jag ska göra ha en mys kväll med mig själv? hitta på något med my friends? aja jag får se.

På lördag ska jag i alla fall till systeryster va länge sen jag vad där nu, vi ska på något kalas på eftermiddagen hos några dom känner gratis tårta är aldrig fel :P Skulle vilja sova där så man slipper åka hem på kvällen men det kan jag ju inte eftersom jag måste hem till mina katter...(skaffa inte djur man kan inte göra vad man vill).

På söndag kommer Niclas hem igen någon gång på dan så då blir det mys med honom för på måndag åker han igen fast den här gången till Malmö för att jobba. Eller så kanske jag skiter i honom och åker till mamma och äter :)

Jag har beställt en Iphone eller jag gjorde det förra veckan så får den om 1-2 veckor roligt! Längrar som f*n

Hatar mina jäkla naglar eller inte naglarna kanske man nagellacket! Det börjar försvinna efter typ 1-2 dagar vet inte om jag har jätte dåliga lack men depend ska ju vara bra och jag tycker det suger hårig häst pung! Det torkar aldrig är kladdigt och går bort hur lätt som helst.


Tillbaka Från Semestern!

Nu är jag tillbaka till jobbet från semestern :( ledsen är jag verkligen!

Semestern började med att vi (jag och Niclas) åkte ner till Småland på Måndagen vi gjorde inget speciellt där tog det lungt hade en dag med fint väder då åkte vi och bada men familjen, Maria och Slavisa vad nere med barnen och Mamma och Calle var också nere. En dag åkte vi till skuregata och gick en lång promenad jätte mysigt man går ner i raviner och sånt :)

På Torsaden åkte vi till Västevik och skulle kolla där men det regna så himla mycket så vi gick in i lite affärer sen åkte vi därifrån och då vad det dags att åka till Skövde, Vi kom dit runt 20 tiden så då var det bara att gå till rummet och lämna väskorna och sen äta lite middag, Efter middagen så gick vi ut på en promenad för att kolla lite hur det såg ut i staden sen gå tillbaka och sova..

På fredagen så åkte vi till Mariestad och Tidavad där bodde jag förut så många minnen kom tillbaka fick se huset jag bodde i min gamla skola affären där jag brukade köpa godis..
När jag kollat klart så var det dags att åka till Gekås och Ullared :D haha det va faktiskt ganska kul att gå runt där jätte mycket folk men vad ska man tro när det spö regnar ute? men vi hitta ganska mycket saker att köpa jag hitta såklart mest :P vi gick runt där i några timmer sen åkte vi till Jönköping där vi skulle sova kom dit vid 19 kanske gick till rummet och vila ett tag sen gick vi och åt.

På lördagen vad det dags att åka hem vi kom hem mitt på dan hämta våra katter (som jag hade saknat jätte mycket) sen åkte vi hem så skönt att komma hem faktiskt.. På kvällen var jag ute med Ninni och Frida väldigt trevligt!

Förra veckan gjorde vi inte så mycket.. Jag träffa Sofie i tisdags och fika har inte träffat henne på mer än 1 år :S På Onsdagen vad jag på grönan med Sandra och Tessan hur kul som helst! I Fredags fira vi Emelie sojm fyller år i dag Grattis! Först tjejmiddag hos henne sen gick vi ut :)
Igår fira vi Annika som fyllde 25 i Fredags väldans trevligt..

Så där har ni en snabb sammanfattning på vad jag har gjort på min semester! Regn regn och regn har det varit! typiskt..

RSS 2.0