Snor!

Idag är ingen bra dag! Jag är på ur uselt humör näsan rinner och halsen ömmar lite, känner ärligt talat för att smälla till någon eller slå sönder något! Och sånt humör är inte bra att ha när man jobbar som receptionist när man jobbar som receptionist ska allt vara tipp topp hela tiden man ska vara glad och le och just nu sitter jag och ser skit sur ut och är verkligen inte glad. Snart är det nyår och vad ska man göra då? Ja det vet jag inte har 2 olika alternativ och jag börjar få lite små panik och börjar bli lite irriterad över det och hur jag än gör så kommer jag ha dåligt samvete och det suger :/ båda alternativen verkar kul och det finns för och nackdelar med båda. Man kanske ska sitta hemma och skita i allt istället... Igår fick jag hem mitt zumba så nu ska jag bli fit for fight ;) försökte lära mig alla olika steg igår och det gick sådär okej det gick skit dåligt och jag blev skit sur :p men man lär sig nog tillslut :) bara man har tillräckligt mycket tålamod till att lära sig och om jag känner mig själv rätt har jag verkligen inte det :/

Snart är det jul igen.

God morgon! Hoppas allt är bra med alla där ute idag :) med mig är det bara bra lite trött bara men blev lite bättre när jag fick i mig en latte och en macka ;) Idag är det redan onsdag trodde denna vecka skulle gå otroligt låångsamt men den har gått ganska snabbt faktiskt bara idag och imorgon kvar sen har jag helg skönt! Ihelgen ska jag åka till gotland och fira min faster som fyller 60 grattis till dig Else, ska bli kul att träffa mina kusiner som jag inte träffar så ofta :) Igår var jag duktig! Efter jobbet gick jag och köpte en till julklapp så nu har jag bara 3 kvar tror jag .... Så köpte jag inslagspapper och sånna saker så jag kan slå in alla julklapparna jag köpte grejer så jag kan göra egna personliga juletiketter och sist men inte minst köpte jag saker så jag kunde koka knäck :) så det jag sysselsatte mig med igår var att stå vid spisen och koka knäck i nästan 2 timmar tid tog det men goda blev dom! Idag när jag kommer hem ska jag fasiken träna! Träna 1 dag förra veckan otroligt dåligt och inte en ända dag denna vecka fy skam på mig! Vad är det för mening med att köpa en pilates matta om man inte använder den? Näe så idag blir det träning och på fredag innan jag åker till gotland. Känner på mig att jag kommer bli sjuk snart säkert lagom till jul skulle ju vars typiskt! Jag har en förmåga att bli sjuk antigen till jul nyår eller när jag gick i skolan blev jag alltid sjuk när det var lov :/ kul nej inte speciellt! Nej nu måste jag göra lite nytta här på jobbet! Hej hopp gummi vadå?

Träningsvärk? aa lite.

Igår provade jag på ett träningspass som min kompis malin rekomenderade det är ett "hemma" pass så det är lätt att göra med, så jag var iväg och köpte en pilates matta och nårga vikter som man spänner fast på sig själv och provade på träningspasset och jobbigt var det väldigt jobbigt trodde jag skulle avlida där ett tag men det gick skit bra, efteråt gjorde det så jävla ont i hela kroppen så jag trodde ju självklart att jag inte skulle kunna gå idag men det kunde jag känner bara av det lite idag så det var ju jävligt skönt :)

Igår träffade jag en gammal kompis som jag inte träffat på flera år det var jätte kul att träffa honom och han var precis som han alltid varit och det bästa var att det inte kändes konstigt som det kan göra ibland när man träffar gamla kompisar det blir lixom lite stelt men inte med Victor vi prata på om allt och ingenting precis som vi alltid gjort. Vi var i Farsta c och kolla lite julklappar sen fika så det var mys :)

Imorgon är jag ledig så skönt att vara ledig på fredagar längtar inte tills januari när jag börjar jobba fredagar...
Men imorgon iallafall så ska jag träffa min frisör och vän Ninni ska vara på hennes salong vid 11 så ska hon fixa mitt hår vet inte riktigt vad jag vill göra så hon får väl fria händer som vanligt, när hon är klar ska vi åka in till stan och shoppa julklappar och äta middag så det blir verkligen en mys fredag.

Hela helgen är planerat inte så ovanligt för att vara mig ioförsig är ju en planerings människa... på lördag blir det utgång med mina kusiner ska bli så jäkla kul var så länge sen vi var ute tillsammans! ska försöka att inte dricka så mycket och komma upp i tid på söndag så jag kan åka till min syster som jag lovat nu flera helgen i rad men som aldrig blir av..

Folk som känner mig vet att jag inte är den mest pedantiska människan som finns med andra ord jag hatar att städa! men jag måste verkligen städa nu mitt rum ser ut som ett råttbo för fan men orkar aldrig ta tag i det och jag vet ju själv att det tar ungefär 30 min att få det skinande rent..

Hej jag heter Emelie och är en snuskpelle!

Här har ni mina nya skor :) me likie! Det ...

img_0225 (MMS)

Här har ni mina nya skor :) me likie! Det ända som är lite jobbigt är att "skaftet" är så stort så dom kommer typ glida ner på benen :/ men det skiter jag i ;)


Godmorgon idag är jag en tröttis! Gäsp. Id...

img_0217 (MMS)

Godmorgon idag är jag en tröttis! Gäsp. Idag ska dom ha jullunch på jobbet så vi bestämde oss för att vara röda borde nästan ha på mig en tomtemössa men en sån äger jag inte ;)


Måndag igen.

Godmorgon! Idag är jag väldans trött jag börjar känna mig lite förkyld och skulle verklgen behöva en massage har så jävla ont i ryggen. Och vad har jag gjort ihelgen då? Jo i fredags åkte jag hem till min vän Malin och hade mys kväll med henne och Robin vi åt middag kolla på idol och svulla chips och godis väldans mysig kväll :) det värsta med att vara hos dom är att det inte går några bussar hem så jag fick gå men det var faktiskt riktigt skönt! 25 min tog det och det är väldigt bra gjort kan. jag lova! I lördags träffa jag Ninni på dan vi va i centrum och shoppa lite jag köpte en ny klänning 2 koftor 1 ring och lite underkläder :) när vi tröttnat på att gå runt där så åkte jag hem till min kusin Charlie och åt lunch med honom sen var det dags att åka hem och börja göra sig iordning inför kvällen då jag åkte hem till Malle och föra lite med henne Mickis Emelie Robin och lite annat folk sen drog vi in till stan och gick till underbara bar och hade det skit kul som vanligt :) Igår tillbringa jag nästan hela dagen i sängen usch var så himla trött och det är jag fortfarande. Kommer bli en väldigt lugn dag på jobbet idag inga möten alls usch kommer ju sitta här och somna, men slutar ju tidigt så det är skönt då blir det hem och städa ser för jävligt ut!

Nu blir det party med mina bästa!!

img_0204 (MMS)

Nu blir det party med mina bästa!!


Nu sitter jag på jobbet med min nya stora ...

img_0197 (MMS)

Nu sitter jag på jobbet med min nya stora te kopp dricker te och har precis ätit en mummsig lussebulle :)


Snööö

Halloj! Sitter här på jobbet och har precis ätit lunch fläskfilé med klyftpotatis och tzatziki gött var det men känner att jag stinker vitlök ;) tur att jag inte ska pussas med någon iallafall :) Slutar 14 idag så funtar på att gå och kolla om jag hittar några julklappar börjar känna mig lite stressad :/ Imorse när jag gick upp vad det 18 minus ute fattar inte hur det kan vara så kallt! Och självklart var bussen sen så jag fick stå ute å frysa och när bussen väl kom så va den iskall så satt och frös på bussen hela vägen in till gullmars! Livet är hårt ibland men det finns dom som har det värre. Även fast det är så kallt så vill jag verkligen åka pulka har tjatat om det jätte länge nu men jag vill jag vill jag vill!! Vem ställer upp? Malle? Älgen? Idag fyller min låtsas mamma år grattis till dig Cicki! Så vi ska ut och äta ikväll mys! Nej nu ska jag ut och röka innan min lunch är slut! Måste skuta röka usch!

-18 fy i helvete vad kallt!  Vill verklige...

img_0186 (MMS)

-18 fy i helvete vad kallt!  Vill verkligen inte gå ut!!!


RSS 2.0